Nautic Jobs breidt werkgebied uit

1 juni 2018 Nautic Jobs Cor Volker

Het Sliedrechtse uitzendbureau Nautic Jobs groeit en groeit. Vanaf mei is er een nieuwe divisie voor sleepvaart en multicats opgezet, onder leiding van Dave Paul.

Op zijn 18de stond Dave Paul al aan dek van sleepboten als matroos. Hij was actief bij diverse baggerprojecten wereldwijd, waaronder de aanleg van de Öresund tunnel tussen Zweden en Denemarken. Ook heeft hij als multicatschipper over de hele wereld gevaren voor onder andere Boskalis.  In die hoedanigheid heeft hij regelmatig aspirant kapiteins aan boord getraind.

Nautic Jobs brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar binnen diverse werkterreinen, waaronder dredging (baggeren), offshore windindustrie en de gehele maritieme wereld. Nu gaat het bedrijf zich verdiepen door zich te richten op de sleepvaart en multicats. Cor Volker, eigenaar van Nautic Jobs: “Met Dave halen we met recht een man uit de praktijk in huis. Hij wil altijd de juiste man/vrouw op de juiste plaats. De sleepvaart is veel ad-hoc werk en soms is het de volgende ochtend al op stappen. Dat betekent snel schakelen. In de huidige markt is bereikbaar zijn voor opdrachtgevers en kandidaten van groot belang.”

Dave Paul: “Ik ben blij dat ik toegevoegd ben aan het team van Nautic Jobs. Niet alleen ik, maar ook Cor en collega René zijn mensen die op de werkvloer hebben gestaan. We spreken dus dezelfde taal als onze opdrachtgevers. Graag komen we in contact met zeevarenden, waaronder kapiteins, stuurlui en matrozen met sleepvaart- en multicat-ervaring.”

Bij Nautic Jobs is altijd aandacht voor het individu. Het bedrijf is gecertifieerd volgens de nieuwste normen, waaronder ISO 9001:2015 en NEN4400-1. Ook voldoen ze aan de eisen die gesteld worden in het internationale verdrag (MLC) wat arbeidsomstandigheden en -voorwaarden van zeevarenden bewaakt.

 

Meer informatie op www.nauticjobs.nl

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: