Seminar: INBISCO Insights

18 april 2024 Inbisco Robin Vermeij

INBISCO Insights, hét event waar expertise, innovatie en samenwerking samenkomen op 18 april!

Bij INBISCO Insights draait alles om het delen van kennis en ervaringen. Tijdens deze unieke gelegenheid krijg je de kans om in één middag drie boeiende workshops te volgen, geleid door niemand minder dan de klanten van INBISCO. Ontdek hoe zij onze software inzetten om hun doelen te bereiken en laat je inspireren door hun best practices.

Waarom mag je INBISCO Insights niet missen?

 • Leer van praktijkvoorbeelden van INBISCO-klanten
 • Deel jouw ervaringen en bespreek eventuele blokkades
 • Verrijk je kennis op het gebied van cybersecurity, kwaliteitsmanagement en veiligheid
 • Netwerk met gelijkgestemde professionals
 • Ontvang waardevolle inzichten en tips voor het optimaliseren van jouw organisatie

Keynote: Clayton Inge - Directeur Partnerships - ESET Nederland

Clayton is een gedreven IT-professional met een missie. Als Directeur Partnerships & Alliances bij ESET is Clayton toegewijd aan het creëren van een veiligere digitale omgeving. Met een achtergrond in commerciële economie en een vroege interesse in computertechnologie, heeft hij een natuurlijke aanleg voor het realiseren van strategische allianties die de digitale veiligheid verbeteren. Hierbij richt hij zich onder andere op enterprises, brancheorganisaties en verzekeraars om een zo breed mogelijke doelgroep te voorzien van relevante kennis, oplossing en expertise.

Workshop 1: Cyberveiligheid

Roel Gloudemans - Chief Security Officer - Conclusion

Roel Gloudemans is een ervaren informatiebeveiligingsmanager. Heeft gewerkt voor o.a. ING, Rijksoverheid, ABN Amro, Nationale Nederlanden en diverse Hogescholen. Hij heeft meerdere rollen bekleed. Van technologie tot architectuur en (interim) management.  

Roel is op dit moment werkzaam als Chief Security Officer bij Conclusion. Conclusion is een dynamisch ecosysteem van ruim 35 expertbedrijven die zich richten op business transformaties en IT-services.  Roel speelt een sleutelrol in het veilig houden van het gehele ecosysteem van Conclusion en speelt daardoor een actieve rol in het veilig houden van Nederland. Een van de aspecten uit deze rol is het definiëren en verspreiden van de best practises, waar Inbisco onderdeel van is,  binnen het ecosysteem.

Maureen de Raad - Security Officer - INBISCO

Binnen INBISCO staat informatieveiligheid hoog op de agenda, en als Security Officer draagt Maureen hier actief aan bij. Daarnaast draagt ze ook zorg voor een soepele werking van het ISMS bij onze klanten. Aan het einde van 2023 heeft ze, samen met haar collega's, de overgang van INBISCO van ISO 27001:2013 naar ISO 27001:2022 gecoördineerd, wat resulteerde in een vlekkeloze overgang.

Workshop 2: Kwaliteit waarborgen, meten en verbeteren

Ingmar Spijker - SHEQ Manager - Mammoet

Ingmar Spijker is sinds 2001 werkzaam in de kwaliteit en veiligheid in diverse leidinggevende functies. Momenteel werkzaam als SHEQ Manager bij Mammoet. Mammoet biedt oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en ontmantelen van projecten; van grote en zware tot kleine en kwetsbare constructies. Als SHEQ Manager heeft Ingmar een centrale rol in de naleving en handhaving van het veiligheids- en kwaliteitsbeleid en dat de eisen van de standaarden ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 geborgd zijn.

Koos Leeuwenstein - Managing Director - INBISCO

Koos is een toonaangevende bedrijfsadviseur met meer dan 20 jaar ervaring in verandermanagement en procesmanagement. Met zijn uitgebreide kennis en expertise weet Koos als geen ander hoe hij organisaties kan activeren en draagvlak kan creëren voor verandering.

Workshop 3: Veiligheid

Bas Schaalje - Business Analyst HSSE & ESG - HES International

Bas Schaalje is werkzaam als business analist HSSE & ESG bij HES International. HES International B.V. is een van Europa's grootste onafhankelijke bulkverwerkers. Zij verzorgen de overslag, opslag, menging en verwerking van droge en vloeibare bulkproducten op 16 terminals in 5 landen.  

Bas houdt zich vooral bezig met het harmoniseren en optimaliseren van HSSE-processen en de ontwikkeling van standaarden op het gebied HSSE. Kort geleden, heeft Bas het HSSE management systeem van Inbisco uitgerold op alle HES terminals.

Mart Leeuwenstein - Manager Projectimplementaties - INBISCO

Mart is als implementatiemanager de schakel tussen onze klanten en de organisatie. Het leveren van hoogwaardige klantenservice staat hierbij centraal.  Na aankoop van de software analyseert Mart nauwkeurig wat onze klanten willen bereiken en bepaalt de meest optimale inzet van onze applicaties. Als het plan van aanpak klaar is implementeert Mart samen met de klant de software. Kortom, hij zorgt ervoor dat onze klanten het maximale uit de software kunnen halen! Het klantportfolio van INBISCO is heel divers. Hierdoor heeft Mart bij al flink wat organisaties in de keuken mogen kijken. Deze kennis en ervaring deelt hij graag tijdens INBISCO Insights. 

Wanneer is het?

 • Datum: donderdag 18 april 2024
 • Tijd: 12.30 - 17.00 uur (incl. lunch en borrel) 
 • Locatie: Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50, Dordrecht

Programma

 • 12.30 - 13.00: Ontvangst + Lunch
 • 13.00 - 13.30: Keynote Clayton Inge - Directeur Partnerships - ESET 
 • 13.30 - 13.35: Naar workshopruimtes
 • 13.35 - 14.15: Workshop 1
 • 14.15 - 14.20: Naar workshopruimtes
 • 14.20 - 15.00: Workshop 2
 • 15.00 - 15.15: Pauze
 • 15.15 - 15.20: Naar workshopruimtes
 • 15.20 - 16.00: Workshop 3
 • 16.00 - 16.05: Naar plenaire zaal
 • 16.05 - ....... : Afsluiting + Borrel

Aanmelden

Zeker zijn van een plaats? Reserveer je plek via  op https://www.inbisco.nl/nl/agenda/seminar-inbisco-insights/

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: