Online krant Sliedrecht24 begint met podcast

11 oktober 2021 Sliedrecht24 Peter Donk

SLIEDRECHT - Vanaf november 2021 kan je via onder meer online krant Sliedrecht24, onderdeel van mediabedrijf Peter Donk Productions, luisteren naar de Sliedrecht24 Podcast. Er komen voorlopig twee programma’s, te weten Het Raadhuis en Verhalen van Sliedrecht. De podcasts worden gepresenteerd door Peter Donk. 

Op dit moment wordt gewerkt aan de voorbereidingen. “De studio is zo goed als klaar. Eind oktober hopen we meer te kunnen zeggen over de podcast. Het is een mooie aanvulling op de actuele online krant. Sliedrecht24 zet daarmee een nieuwe stap met een grote toekomst”, zegt Donk. De journalist is een ervaren radiomaker. 

Button
Voor lezers wordt het gemakkelijk om naar de podcast te luisteren. Op de online krant komt een button met daaraan gelinkt de meest actuele podcast. Alle podcast-programma’s zijn bovendien op de website terug te vinden onder de kop Podcast. 
Voor de redactie van online krant Sliedrecht24 verandert er niets. De podcast wordt gezien als mooie aanvulling.  

Voor VSO-leden
Door de inrichting van een podcaststudio is het mogelijk voor leden van de VSO om een eventuele podcast op te nemen. Uiteraard tegen vergoeding, maar dan hoeft u geen eigen apparatuur aan te schaffen of een eigen studio in te richten. Neem daarvoor contact op met Peter Donk, tel. 06 - 51068004.

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: