Raaak Personeel is een sterk groeiende regionale speler met vestigingen in Papendrecht, Alblasserdam,Gorinchem, Oosterhout en Waalwijk. Hierdoor putten wij uit een groot bestand aan mensen uit de regio Zuid-Holland, Drechtsteden en Brabant.

Raaak Personeel let sterk op haar overheadkosten en biedt hierdoor een prijsstelling die organisaties in vele gevallen een besparing oplevert op haar (flexibele) personeelskosten. Zo groeien wij samen verder.

Daarnaast zijn wij sterk op het gebied van de invulling van zowel logistieke - technische als office gerelateerde functies. Uiteraard leveren wij als volwaardige intermediair alle personeelsdiensten onder een dak Uitzenden, Werving & Selectie, Payrolling en Detachering. Onze aanpak kenmerkt zich in een goede kwaliteit en prijsverhouding.

Onze organisatie is NEN 4400, SNA en VCU gecertificeerd en ABU lid. Daarnaast heeft Raaak Personeel een vergunning voor het uitzenden van chauffeurs binnen de branche voor beroepsgoederenvervoer.

Achterom 12 3351 PC Papendrecht Lid sinds juli 2016
www.raaakpersoneel.nl Glenn@raaakpersoneel.nl 078-3030306
Raaak Personeel
Raaak Personeel
Nieuws van Raaak Personeel
Rondvaart en Wijnproeverij was een SUCCES!
28 augustus 2017 Raaak Personeel Glenn Verdoorn

Netwerken met prachtig uitzicht onder het genot van heerlijke wijn. Samen met Willem van der Vlist organiseerde ik vorige week namens de VSO een rondvaart over de Giessen. Dankjewel Rederij Giessenstroom en Fred van den Heuvel voor de Wijnproeverij... Lees verder »

Opening nieuwe hoofdkantoor Alblasserdam
13 juni 2017 Raaak Personeel Glenn Verdoorn

Onlangs is ons hoofdkantoor verhuisd in Alblasserdam. Dit is niet onopgemerkt gebleven omdat RAAAK goed in beeld is langs de A15! ¬†Het is een mooi pand waar wij trots op zijn en we willen dit graag aan iedereen laten zien! Daarom hierbij mijn... Lees verder »

Budokai Wor zoekt sponsors
1 april 2017 Raaak Personeel Glenn Verdoorn

Een goede vriend van mij heeft een trainingscentrum in Sliedrecht. Hier gaat hij ook verstandelijk gehandicapten trainen. Daarvoor zijn speciale matten nodig en hiervoor is hij op zoek naar sponsors. Budokai Wor Sliedrecht/Hardinxveld beschikt sinds... Lees verder »

Tekort aan gekwalificeerde operators? Wij bieden een oplossing!
12 oktober 2016 Raaak Personeel Glenn Verdoorn

Bijeenkomst¬†27 oktober in Landlust¬†Cultureel Centrum te Alblasserdam. Het tekort aan gekwalificeerde operators in de procesindustrie neemt toe. Vreest u een tekort aan operators, waardoor uw bedrijfsvoering gevaar loopt? Raaak Personeel biedt de... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.