GRATIS waspas met deluxe vernieuwde wasprogramma's bij MOHANLAL XL Tankstation Carwash

14 juli 2023 MohanlalXL BV Ravi Ryan Mohanlal

MOHANLAL XL Tankstation Carwash in Sliedrecht aan de Marisstraat 3 hanteert sinds vandaag nieuwe en zeer aantrekkelijke wasprogramma's waarbij er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken inclusief handmatige voorwas met intensieve reiniging, innovatieve oplossingen zoals de Turtle Ultimate Foam, Turtle Wax Pro, vlekvrij osmose water uit eigen bron, Diamant Glanspolish, RainX Protection, Turtle Shell Finish, Turtle Snow Foam, Armor Glanspolish, Fire Clean Protect en de XL Unlimited Familiepakket.


Met een gratis prepaid waspas of onbeperkt wassen abonnement van MOHANLAL XL Tankstation Carwash profiteer je van de hoogste kortingen en de beste service! Heb je nog geen GRATIS waspas of abonnement? Vraag deze dan eenvoudig online aan met onbeperkt houdbaar opwaardeertegoed. 

ICA, BOVAG en ANWB advies; PROFESSIONEEL AUTOWASSEN, GOED VOOR UW AUTO EN HET MILIEU. Ondernemer Ravi Ryan Mohanlal LLM MSc deelt deze visie en samen met zijn team staat hij 7 dagen per week op het bedrijventerrein om alle klanten te helpen.


Uitbreidingen:

Je kunt direct gebruik maken van jouw product bij onze vestigingen en profiteren van kortingen op onze overige diensten op de locatie, accessoires en automaterialen in de Express Shop. Ravi Ryan Mohanlal LLM MSc geeft ook aan dat voor de donkere dagen er een volledige DiscoWash is ingebouwd, de Express Shop is vernieuwd in een moderne autoshop en er een MOHANLAL XL koelkast staat met frisdranken en snoepwaren. De Tankstation Energy diensten met een HUB station, losse laadpalen zijn onderweg. Eerst zijn de andere vestigingen aan de beurt. Het bedrijf was al reeds begonnen met het plaatsen van moderne wasserettes wasautomaten op alle locaties en stofzuigers / bandenpomp / parfumspuit combi's.

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: