ZomerOndernemer Drechtsteden 2021

2 september 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Maak deze zomer je droom waar en start je eigen bedrijf. En dit hebben een groep jongeren uit de Drechtsteden gedaan. Met het project ZomerOndernemer Drechtsteden starten zij hun eigen bedrijf op.

ZomerOndernemer is hét ondernemersproject voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar! Deelnemers krijgen onder begeleiding van trainers en coaches de kans om te ontdekken wat het betekent om ondernemer te zijn en om te ontdekken of het ondernemerschap wel of niet past. Door middel van trainingsdagen, workshops en individuele ondersteuning kregen ze de kans om hun idee om te zetten in een onderneming.

ZomerOndernemer Drechtsteden
ZomerOndernemer Drechtsteden vond dit jaar voor de 3e keer plaats in de Drechtsteden en wordt georganiseerd door Stichting The New Entrepreneur. Het project ZomerOndernemer Drechtsteden is mogelijk gemaakt door de Rabobank, alle gemeenten uit de Drechtsteden (Sliedrecht, Hardinxveld Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Dordrecht) en het Da Vinci College.

Het project heeft als doel om jongeren kennis te laten maken met het ondernemerschap. Meedoen is gratis, sterker nog, ze krijgen een startkapitaal mee om de eerste kosten te dekken.

Volgend jaar ook starten?
Kijk dan voor meer informatie op https://www.zomerondernemer.nl/drechtsteden/ 

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: