Wij zijn een foto & videoproductie bedrijf sinds 1912. De opnamen variëren van een profielfoto tot een totaal beeld te creëren voor website, brochure of iedere andere uiting van uw bedrijf. De videoproducties is een activiteit die sinds 1988 een totaal beeldbedrijf vormt die reeds in 85 landen actief is geweest. Als één van de weinige fotografen ook offshore gecertificeerd. Door onze klanten omschreven als een bedrijf dat 24/7 klaar staat met het door hun verzonnen credo "Capturing the Essence". Trots zijn we ook dat de titel "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier" mogen voeren.

AWARDS - 2015 European Corporate Excellence Award 2015 - Best in Industrial Photography The Netherlands

                2016 Global Award Best Industrial Photography

                2017 Offshore Excellence Award 2017 - Category Photography & Videoproductions

                2018 Best Maritime Photography Company 2018 - The Netherlands

                2019 Best Industrial Photography 2019 - The Netherlands

Lelystraat 93o 3364 AH Sliedrecht Lid sinds oktober 1991
www.kloet-foto.nl info@kloet-foto.nl 0184 412487
Foto Van der Kloet
Foto Van der Kloet
Nieuws van Foto Van der Kloet
Award 2019
17 juni 2019 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Voor het 5e jaar op rij hebben we een Award ontvangen en dit keer "Best Industrial Photography 2019 - Netherlands", zijn we trots op en willen dat graag met jullie delen. Tevens weer aardig geïnvesteerd in nieuwe apparatuur, zowel foto als video. We... Lees verder »

Uitbreiding video equipment
4 februari 2019 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Wij van van der Kloet Foto & Videoproducties hebben weer de nieuwste video gadgets tot ons equipement toegevoegd. De nieuwste Drone (License to Fly) met een Hasselblad camera voor foto en 4K video opnamen en de OSMO Pocket, een zeer compacte 4K... Lees verder »

Award Ontvangen
2 oktober 2018 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Deze week mochten wij weer een Award ontvangen, dit keer "Best Maritime Photography Company - Netherlands" van het Internationale Transport News Magazine. Zijn we best wel weer trots op en danken iedereen die op ons gestemd heeft. Al 4 jaar lang... Lees verder »

Ongekend aantal views
14 juni 2018 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Vanochtend contact gehad met onze opdrachtgever Boskalis met de melding dat een door ons vervaardigde video, meer dan 5 miljoen keer is bekeken. Daar zijn we beide door verrast. Wisten dat deze goed in elkaar zat, maar is meest bekeken videoproductie... Lees verder »

Weer een Windmolenpark in opdracht.
20 februari 2018 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Het begint bijna eentonig te worden, maar met heel veel trots kunnen wij mededelen dat we net Windmolenpark nummer 9 in opdracht hebben gekregen. Dit keer in Duitsland en mogen het gehele project weer van A tot Z vastleggen. Na het laatste nieuws van... Lees verder »

Grootste Windmolenpark in opdracht
16 januari 2018 Foto Van der Kloet René van der Kloet

We zijn er trots op dat we net het grootste windmolenpark van Europa in opdracht hebben gekregen om vast te leggen op foto en video. Het wordt ons 8e windmolenpark en hebben op dit moment nog 2 stuks onder handen in België en Duitsland. Hiervoor... Lees verder »

Expositie tijdens Offshore Energy Exhibition
6 oktober 2017 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Door de organisatie van de Offshore Energy Exhibition 2017 op 10 en 11 oktober 2017 in de RAI Amsterdam zijn we gevraagd om een expositie te houden. Dit daar wij als één van de weinigen op ons vakgebied volledig Offshore gecertificeerd zijn. En... Lees verder »

Weer 2 Windmolen Parken in opdracht.
8 september 2017 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Trots zijn we met de opdracht voor het in beeld brengen van weer 2 windmolen parken. Zowel de fotografie en video opnamen worden door ons verzorgd. Het eerste park ligt tussen Duitsland en Denemarken en het tweede park voor de kust van België. Het... Lees verder »

Discovery Channel
9 augustus 2017 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Discovery Channel heeft een programma gemaakt over "De Haven van Rotterdam" van 30 april t/m 4 juni jl. en is ontzettend goed bekeken. Wij mochten mee opnamen maken en de producers zijn zeer content. Binnenkort starten ze met een nieuwe serie en wij... Lees verder »

Nieuwste Drone "eindelijk" binnen.
15 februari 2017 Foto Van der Kloet René van der Kloet

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is onze nieuwste Drone binnen. Nog groter bereik, maar niet onbelangrijk nog veiliger, kan binnen vliegen en maakt absoluut betere foto's. De video kwaliteit blijft 4K en met gestabiliseerd beeld.... Lees verder »

Offshore Excellence Award 2017
21 december 2016 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Deze week hebben wij voor onze werkzaamheden in de Offshore Industrie een OFFSHORE EXCELLENCE AWARD 2017 ontvangen. Dit betreft een award voor het in beeld brengen van diverse offshore activiteiten op zowel foto als video gebied. Enkele weken geleden... Lees verder »

Global Excellence Award 2016
28 november 2016 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Trots zijn we op een Global Excellence Award 2016: "Most Outstanding in Industrial Photography". Vorig jaar mochten we al een een award ontvangen voor beste industriele fotograaf van Nederland, maar nu een internationale erkenning. Daar doen we het... Lees verder »

Offshore Gecertificeerd
28 oktober 2016 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Binnen ons bedrijf is Casper van der Kloet (20) nu na zijn vader de tweede persoon die zijn offshore certificaten heeft behaald. Deze papieren zijn nodig om op alle offshore gerelateerde activiteiten te mogen werken. Hij doet na de reguliere foto en... Lees verder »

Nieuwste Drone "Mavic Pro"
11 oktober 2016 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Weer als één van de eerste krijgt van der Kloet Foto & Videoproducties de nieuwste Drone van DJI de Mavic Pro binnen. Een zeer compacte Drone met een topsnelheid van 64 km per uur en de nieuwste gadgets om ook binnen te kunnen vliegen in... Lees verder »

Nieuwste 30.4 Miljoen pixel camera al in gebruik.
10 september 2016 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Trots zijn we dat als één van de eerste in Europa de Canon EOS 5D MarkIV, met 30,4 miljoen pixels, 4K video etc. al in gebruik hebben genomen. Deze camera is vandaag geïntroduceerd en nu al weer in gebruik bij van der Kloet Foto &... Lees verder »

NIEUW! 4K 360 graden videocamera service
10 augustus 2016 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Nog een paar dagen wachten en dan is onze nieuwe 4K 360 graden videocamera binnen. Voor alle doeleinden te gebruiken en uitermate geschikt voor in- en exterieurs van gebouwen - schepen en noem maar op. Weer een extra service die wij op 4K technology... Lees verder »

Onderhoud Wilhelminabrug te Deventer in opdracht ...
9 augustus 2016 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Wij van van der Kloet Foto & Videoproducties gaan de werkzaamheden in beeld brengen, zowel foto en video van schilder- en herstelwerkzaamheden aan de Wilhelminabrug te Deventer. Tevens wordt er een deel van het betonnen brugdek vervangen. Ook de... Lees verder »

Nog een Windmolenpark in opdracht.
8 juli 2016 Foto Van der Kloet René van der Kloet

van der Kloet Foto & Videoproducties heeft opnieuw de opdracht verkregen om het gehele proces van fabricage tot installeren van een windmolenpark op foto en video vast te leggen. De eerste opnamen worden eind volgende week in Spanje gemaakt en er... Lees verder »

Windmolenpark in opdracht
1 juni 2016 Foto Van der Kloet René van der Kloet

van der Kloet Foto & Videoproducties heeft de opdracht verkregen om het gehele proces van fabricage tot installeren van een windmolenpark op foto en video vast te leggen. De eerste opnamen zijn al gemaakt en er zullen nog vele dagen zo niet weken... Lees verder »

"van der Kloet investeert in 4K video"
19 april 2016 Foto Van der Kloet René van der Kloet

van der Kloet Foto & Videoproducties actief sinds 1912 en sinds 1988 in videoproducties heeft flink geïnvesteerd in hun video apparatuur. Reeds jaren werkend op Full-HD en nu ook alles op 4K equipment. Zowel de stationaire camera als Drone en OSMO... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.