Nieuwe locatie, nieuwe website en meer!

17 december 2018 Bano Benelux BV K. Verhoef

Beste leden van de VSO,

Met Bano Zorgbadkamers starten we het nieuwe jaar op een gloednieuwe locatie. Nadat we de afgelopen jaren ons hebben gevestigd aan de Lelystraat in Sliedrecht, betrekken wij vanaf 1 januari een karakteristiek gebouw aan de Schooldwarsstraat 48, 3351 AT in Papendrecht. De huidige locatie in Sliedrecht wordt dan niet meer gebruikt. Het nieuwe kantoor biedt veel ruimte voor flexibele werkplekken en vergaderruimten. 

Innovatieve Zorgkamer
In het nieuwe pand zullen wij vanaf medio januari 2019 de beschikking hebben over een modern ingerichte zorgkamer, waarin o.a. ook onze partners Bapri (meubilair speciaal voor de zorg), Gerflor (wand- en vloerafwerking) en Ergocare (plafondtillift systemen) vertegenwoordigd zullen zijn. Naast de zorgkamer zullen er meer upgrades plaatsvinden binnen het pand. Begin 2019 zullen we u uitnodigen om een kijkje te komen nemen!

Nieuwe website online!
De nieuwe locatie is gepaard gegaan met een volledig nieuwe website. De website is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden. Wij zijn er heel trots op. Bekijk de website op www.banobenelux.com

Voor nu alvast hele fijne dagen toegewenst en tot volgend jaar!

Groeten,

Team Bano

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.