Bano Benelux BV
Bano Benelux BV
Nieuws van Bano Benelux BV
Opening innovatieve zorgkamer een succes!
10 april 2019 Bano Benelux BV K. Verhoef

Op 28 maart organiseerden wij in samenwerking met Ergocare, Officious en Bapri een gezamenlijke relatiedag.  GezondheidDe dag stond in het teken van gezondheid. Zo hebben we de bezoekers willen inspireren op het gebied van een gezonde werkomgeving... Lees verder »

Nieuwe locatie, nieuwe website en meer!
17 december 2018 Bano Benelux BV K. Verhoef

Beste leden van de VSO, Met Bano Zorgbadkamers starten we het nieuwe jaar op een gloednieuwe locatie. Nadat we de afgelopen jaren ons hebben gevestigd aan de Lelystraat in Sliedrecht, betrekken wij vanaf 1 januari een karakteristiek gebouw aan de... Lees verder »

Bano lanceert nieuw douchetoilet ‘Tripel B’ !
29 maart 2018 Bano Benelux BV K. Verhoef

Dé oplossing voor hygiënisch toiletgebruik Met de Tripel B introduceren we een gloednieuw douchetoilet. De slimste en duurzaamste technieken die ooit toegepast zijn bij een douchetoilet. Door de ergonomische bediening worden er dingen mogelijk die... Lees verder »

Ons zusterbedrijf Bapri gaat samenwerken met Officious
12 februari 2018 Bano Benelux BV K. Verhoef

Bapri uit Sliedrecht en Officious uit Papendrecht gaan met ingang van 1 februari 2018 een intensieve samenwerking aan. Doel van beide partijen is om elkaar aan te vullen en te versterken. Bapri is een jonge en snelgroeiende projectinrichter die zich... Lees verder »

Bano Benelux en Loodgietersbedrijf Simon gaan samenwerking aan!
23 oktober 2017 Bano Benelux BV K. Verhoef

Bano Benelux en Loodgietersbedrijf Simon gaan met elkaar samenwerken. Het voornaamste doel van de samenwerking is om elkaar te ondersteunen in de (gemeenschappelijke) overtuiging om ouderen en mensen met een functiebeperking zo lang mogelijk op een... Lees verder »

Bano en Bapri: een sterk team!
28 augustus 2017 Bano Benelux BV K. Verhoef

In 2012 zijn we ontstaan als een bedrijf dat zich inzet voor de zorgsector door het ontwikkelen van een uniek zorgbadkamerconcept, welke de zelfredzaamheid en de veiligheid bevordert. Door vraag vanuit de markt doen wij sinds 2014 ook... Lees verder »

Wereld rond in vijf minuten
14 april 2017 Bano Benelux BV K. Verhoef

Het ZIA (Zorg Innovatie Atelier) haalt deze week voor de 2e keer de voorpagina van De Limburger met een groot en positief artikel. Dit maal over Virtual Reality. Virtual Reality werd een lange tijd vooral als een leuk speeltje gezien. Maar de... Lees verder »

Nieuwe brochure van de Bano zorgbadkamer - Designed for comfort!
11 april 2017 Bano Benelux BV K. Verhoef

Met plezier presenteren wij onze nieuwe brochure waarin wij aangeven wat wij voor u kunnen betekenen. Handig ingedeeld naar de doelgroepen en mogelijkheden van onze unieke zorgbadkamer. Badkamerconcept dat zelfvertrouwen, eigenwaarde, en kwaliteit... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.