DGS Arbo & Veiligheid is een onderneming op het gebied van Arbo, Brandpreventie, Safety & Security. Onze deskundigheid zetten wij landelijk in door het geven van advies, begeleiding, realisatie en opleiding.


Zo verzorgen wij ondermeer de opleidingen BHV, Ploegleider BHV, Hoofd BHV, Training Kleine Blustoestellen, Adem-bescherming, EHBO, BLS, AED, Opleiding tot Beheerder Brandmeldinstallaties, Heftruck opleidingen, VCA, VOL VCA, NEN3140, ATEX, Flensmonteur en daarnaast op maat gemaakt Communicatie, Omgangs- en Agressie Trainingen.


Tevens leveren en onderhouden wij BHV materialen waaronder blussers, verbandtrommels, veiligheidsvesten, communicatiemiddelen en defibrillatoren (AED). Vanzelfsprekend verzorgen wij ook opleidingen voor het gebruik van deze middelen. Daarnaast verzorgen wij landelijk de RI&E, BHV en- of Ontruimingsplannen, Ontruimingsplattegronden, Ontruimingsoefeningen en het verzorgen van de maandelijkse BBMI (OP) taken. Ook voor de brand, noodverlichting en ontruimingsinstallaties kunt u bij ons terecht.

Sportlaan 101 3364 DK Sliedrecht Lid sinds oktober 2016
www.dgs-arbo.nl info@dgs-arbo.nl 0184-448181
DGS Arbo & Veiligheid
DGS Arbo & Veiligheid
Nieuws van DGS Arbo & Veiligheid
DGS Arbo & Veiligheid opent 2e trainingslocatie in Europoort Rotterdam!
7 mei 2018 DGS Arbo & Veiligheid Michel de Wette

Vanaf september 2018 zijn wij naast onze locatie in Sliedrecht ook operationeel op de Isarweg 8 te Europoort Rotterdam (havennummer 5527) gelegen naast de Calandbrug Rozenburg. Hieronder vindt u het overzicht van ons cursusaanbod najaar 2018 locatie... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: