DB Work heeft de ambitie om spelbepalend te zijn in de arbeidsbemiddeling van Nederlandse en Roemeense flexkrachten. . Met reden. We zijn er namelijk van overtuigd dat betrouwbare, professionele werknemers overal in Europa toegevoegde waarde kunnen bieden. Als bewijs hiervan helpen we nu al een continu groeiend aantal Nederlandse en Roemeense flexkrachten aan het werk op tal van locaties in Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Ons succes sterkt ons vertrouwen dat we zelfs de beste flexkrachten voor de klus hebben, in ieder vakgebied waarin we als arbeidsbemiddelingsbureau werkzaam zijn. Van administratie tot techniek, industrie/produktie en IT/ICT tot schilderwerk en schoonmaakwerk. Zelfs in de logistiek hebben we de mensen, de kennis en de kunde om de beste match te bieden aan onze klanten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u andere vragen. Bel of mail naar 0184-430812 of info@dbwork.com

Sportlaan 257 3364 DK Sliedrecht Lid sinds juli 2014
www.dbwork.com info@dbwork.com 0184-430812
Den Breejen Work BV
Den Breejen Work BV
Nieuws van Den Breejen Work BV
Wij zijn op zoek naar meerdere sales collega's!
18 april 2016 Den Breejen Work BV L. Houtzager

Wij zijn op zoek naar meerdere sales collega's! Ben of ken jij de sales tijger die wij zoeken? Lees dan snel verder! Wij zijn een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van nationale en internationale arbeidsbemiddeling met Nederlandse en... Lees verder »

Den Breejen Work helpt met invullen van Garantiebanen
2 april 2016 Den Breejen Work BV L. Houtzager

Op 24 maart 2016 is Den Breejen Work mede eigenaar geworden van Hestia Werkt BV. Dit bedrijf richt zich voornamelijk op het invullen van de Garantiebanen vanuit de Participatiewet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (veelal... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: