Drakenbootrace 13 juli!

22 mei 2024 Bouwbedrijf Visser B.V. Miranda Visser

VAAR OOK MEE!

Stap in de opwindende wereld van Drakenbootvaren, een eeuwenoude Chinese sport die ruim 2000 jaar geleden ontstond als vruchtbaarheidsritueel voor de gewassen en nu Europa verovert.

Op zaterdag 13 juli organiseert Rotary Sliedrecht e.o. een Drakenbootrace in de haven van Sliedrecht om geld in te zamelen voor de Voedselbank Sliedrecht en EventCare HaGi.

Drakenbootvaren is een intensieve teamsport die draait om perfecte samenwerking. Het synchrone insteken van peddels, begeleid door het opzwepende tromgeroffel, bepaalt welk team als eerste triomfeert aan de finishlijn.
Bereid je voor op een adembenemend spektakel vol actie!

Het leuke aan het Drakenbootvaren is dat iedereen kan meedoen. Wij voorzien in boten en ervaren stuurmannen/-vrouwen en met gedegen uitleg is Drakenbootvaren toegankelijk voor iedereen.

Samen met je relaties, collega's, vrienden of buren beleef je het allerleukste (bedrijfs)uitje bij de Drakenbootrace in Sliedrecht. Alle teams varen 3x in de voorrondes. De snelsten gaan door naar de halve finales en finale. Er zijn mooie prijzen te winnen voor de snelste teams. Wij zorgen voor de Drakenboten en ervaren stuurmannen. Het enige dat jullie hoeven te regelen is een team met 8 peddelaars en 1 trommelaar.

De kosten voor deelname per team bedragen € 1.250,-- excl. BTW.
Je kunt ook bootsponsor worden en de hele dag in de schijnwerpers staan met een sticker op de zijkant van de boot. De kosten hiervoor bedragen € 500,-- excl. BTW.

Mis de boot niet en schrijf je team snel in want vol is vol! Er is plaats voor maximaal 25 teams en de uiterste aanmelddatum is 30 juni 2024. Inschrijven kan eenvoudig via john@simonbv.nl

Deelname is op eigen risico en de minimum leeftijd is 18 jaar. Deelnemers moeten kunnen zwemmen met kleding aan en het dragen van een zwemvest is verplicht (zwemvesten zijn aanwezig).
Rotary is een wereldwijde serviceorganisatie die zich inzet voor de gemeenschap en o.a. goede doelen steunt. Rotary Sliedrecht e.o. organiseert de Drakenbotenrace om onderlinge lokale verbinding te bevorderen en geld in te zamelen voor de Voedselbank Sliedrecht en EventCare HaGi.

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: