Feedback?
Ziet u een probleem op de website? Meld dat dan hier:

Melding bug
 
 
 
 

 

Nieuws

Wat je allemaal moet weten over een refurbished telefoon
8 augustus 2017 Repair IT Now Mikail Yilmaz

Wat kan je verwachten van een refurbished telefoon? Het is dé trend tegenwoordig; refurbished telefoons. Een refurbished telefoon is letterlijk een gerenoveerde telefoon. Dit betekent dat er een tweedehands telefoon is schoongemaakt is en dat enkele... Lees verder »

Nieuwe wet beschermt tegen onredelijke betalingstermijnen
7 augustus 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Grote opdrachtgever? Er is een nieuwe wet die beschermt tegen onredelijke betaaltermijnen. Lees verder op :... Lees verder »

Crowdfunding: voor- en nadelen
5 augustus 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Wat zijn de voor- en nadelen van crowdfunding. Bekijk de webinar (13 min.) van het ONderNemerSplein op :... Lees verder »

Woningmarkt en arbeidsmarkt Drechtsteden goed op stoom
4 augustus 2017 VSO Sliedrecht Caroline Voorbergen

Onderzoekscentrum Drechtsteden (OCD) heeft de Dashboards Economie en Arbeidsmarkt op haar site gepubliceerd. Hierin is aan de hand van 16 indicatoren te zien hoe de regionale economie en arbeidsmarkt zich in 2016 hebben ontwikkeld.  Dat de economie... Lees verder »

Bekendmakingen van 2 augustus
2 augustus 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina met bekendmakingen van woensdag 2 augustus op : https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZeycutsJC_31-2017-08-02.pdf Lees verder »

Wat als uw personeel niet klaar is voor nieuwe ontwikkelingen?
1 augustus 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Een nieuw product, een nieuwe manier van werken. Maar wat als je personeel niet klaar is voor nieuwe ontwikkelingen? Lees verder op :... Lees verder »

Trends
1 augustus 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Het is niet de vraag òf, maar wanneer ze je bedrijf gaan raken. Dit gaat over trends; een overzicht op... Lees verder »

Bekendmaking werkzaamheden Stationsweg Sliedrecht
26 juli 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De Stationsweg Sliedrecht is in verband met werkzaamheden van 21 tot en met 25 augustus eenrichtingsverkeer vanaf de rotonde Stationsplein/ Parallelweg naar de rotonde Thorbeckelaan/Deltalaan. Kijk ook... Lees verder »

LED energie kosten besparen
26 juli 2017 Verhoef Elektr.Install.Bedrijf B.V., Siegfried Eilbracht

In een werkloods zijn we op dit moment bezig om de huidige 33st 400W verlichtingsarmaturen te vervangen voor LED armaturen. Dit levert ongeveer een halvering van het energieverbruik op. Dus een mooie besparing op de energie kosten. Als u ook... Lees verder »

NEN3140 inspectie elektrische installatie
26 juli 2017 Verhoef Elektr.Install.Bedrijf B.V., Siegfried Eilbracht

Vandaag hebben we de opdracht ontvangen van Topec uit Papendrecht om in al hun panden de elektrische installatie volgens NEN3140 te inspecteren. Tevens mogen we daar een thermografische inspectie uitvoeren v/d 30 groepenkasten. Voor meer informatie;... Lees verder »

Ondernemersaftrek
25 juli 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Met de ondernemersaftrek betaal je minder belasting. De fiscale aftrekpost bestaat uit deze onderdelen:... Lees verder »

Gebruik jij open data voor app of site?
25 juli 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Gebruik jij open data voor app of site? Doe mee met Stuiveling Open Data Award & maak kans op € 20.000. Kijk voor meer informatie op : https://www.opendata-award.nl/doe-mee Lees verder »

Het Klokhuis onderneemt
25 juli 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Deel jij je aanpak en je dromen met Klokhuis-fans? Doe mee aan het Klokhuis Backstage op 11 november. Meld je aan via... Lees verder »

Nieuw in opdracht: R&D Center Noorwegen
24 juli 2017 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

Nieuw in opdracht: R&D Center Noorwegen Het is goed om te melden dat van Es architecten zich steeds meer in het buitenland profileert. van Es architecten heeft opdracht gekregen voor het ontwerp van een innovatief R&D Center in Noorwegen. Het... Lees verder »

Meepraten over toekomst Zuid-Holland
23 juli 2017 VSO Sliedrecht Caroline Voorbergen

Ondernemers die betrokken zijn bij de provincie en het belangrijk vinden dat hun belang wordt meegenomen in de Omgevingsvisie van Zuid-Holland kunnen op dinsdag 29 augustus meepraten tijdens het Omgevingsvisie Debat. ,,Een uitgelezen kans om jouw... Lees verder »

Webshop en belastingen?
20 juli 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Met een webshop krijg je al snel te maken met verkoop aan het buitenland. Hoe zit het met de belastingen? Informatie en tips op :... Lees verder »

Verzwaring transformatoren energiebedrijf
18 juli 2017 Verhoef Elektr.Install.Bedrijf B.V., Siegfried Eilbracht

Ivm een verzwaring v/d voedingstransformatoren van het energiebedrijf voor deze opdrachtgever, monteren we de zwaardere voedingskabels die benodigd zijn voor deze transformatoren. Lees verder »

Mooi nieuws vanuit de KVK
17 juli 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Vanaf 9 uur op maandag 17 juli jongstleden, heeft iedere ondernemer jaarlijks 30 gratis inzages in het Handelsregister. Lees verder... Lees verder »

Start baggeren 'Het Plaatje'
17 juli 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Na een lange en gedegen voorbereidingsperiode start maandag 17 juli het baggerwerk voor het nieuwe industrieterrein 'Het Plaatje'. Baggerbedrijf Van Den Herik Sliedrecht voert in nauwe samenwerking met scheepswerf Boer de baggerwerkzaamheden uit.... Lees verder »

Zoals u wellicht al weet- heeft de gemeente Sliedrecht grote ambities op het gebied van duurzaamheid. De ambities kan de gemeente niet alleen realiseren. Daarvoor zullen samen met inwoners en bedrijven krachten moeten worden gebundeld. Eén van de... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.