Nieuws

'Innovatiebeleid kan verder worden versterkt'
7 december 2017 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

Nederland scoort goed op het gebied van innovatie, en het kabinet zorgt met het innovatiebeleid voor continuïteit daarvan, stellen VNO-NCW en MKB-Nederland. Dat beleid kan wel worden versterkt met extra uitgaven en het schrappen van enkele... Lees verder »

Terlouw geeft Werkgevers Drechtsteden een pluim
7 december 2017 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

Oud-politicus Jan Terlouw gaf tijdens de jaarlijkse Industriedag van Werkgevers Drechtsteden een pluim aan de ondernemers in de regio. Tijdens een vaartocht over de Noord, Merwede en Waal gaf hij samen met onder anderen president-directeur Marjan van... Lees verder »

Enquête Woon- en leefklimaat
7 december 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeente Sliedrecht hecht er aan dat haar inwoners prettig en veilig kunnen wonen en leven in Sliedrecht. Dat betekent onder andere met zo min mogelijk onveiligheid en overlast. Maar om daar goed aan te kunnen bijdragen is het wel nodig dat de... Lees verder »

Wethouder Tanis op bedrijfsbezoek bij Alert Groep Sliedrecht
6 december 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op woensdag 6 december bracht wethouder Hans Tanis een  bedrijfsbezoek aan de Alert Groep aan de Parabool in Sliedrecht. De Alert-Groep is in de afgelopen 25 jaar geroeid van een traditioneel bewakings- en beveiligingsbedrijf naar een... Lees verder »

De bekendmakingen van de gemeente Sliedrecht van 6 december
6 december 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 6 december op : https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZobwzouJC_49-2017-12-06.pdf Lees verder »

4 december weer NL -Alert Controlebericht
30 november 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op maandag 4 december om 12.00 uur wordt in heel Nederland de sirene getest en meteen ook een NL-Alert controlebericht uitgezonden. Aan de hand van dit controlebericht kunnen de mensen nagaan of zij hun mobiel juist hebben ingesteld om NL-Alert te... Lees verder »

ASVZ en Alblasserwaard On Stage
29 november 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op 5 februari 2018 is het weer zover. Dan vindt de jubilieum-editie van Alblasserwaard On Stageplaats op Partycentrum de Lockhorst te Sliedrecht.In de aanloop naar dit mooie event laten we de komende periode professionals en leerlingen aan het... Lees verder »

De bekendmakingen van de Gemeente van 29 november 2017
29 november 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 29 november 2017 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZkuajmuJE_48-2017-11-29.pdf Lees verder »

Nieuwbouwhal
24 november 2017 Verhoef Elektr.Install.Bedrijf B.V., Siegfried Eilbracht

Voor onze opdrachtgever uit Papendrecht mogen we in deze nieuwe bedrijfshal, de LED verlichting leveren en monteren en de gehele elektrische installatie verzorgen. Lees verder »

De afgelopen periode kreeg Sliedrecht te maken met relatief veel inbraken bij bedrijven. Daarom heeft de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen het initiatief genomen om gedupeerde ondernemers hierover aan het woord te laten. De... Lees verder »

van Es architecten neemt TROVIS architectuur over
22 november 2017 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

van Es architecten neemt TROVIS architectuur over Vanaf 1 januari 2018 is TROVIS architectuur uit Werkendam onderdeel van van Es architecten uit Sliedrecht. Beide bedrijven hebben hierover overeenstemming bereikt en op 22 november de overeenkomst... Lees verder »

Laatste kans! Mosselen eten en wijn proeven. U kunt vandaag nog inschrijven.
19 november 2017 VSO Sliedrecht Koos Leeuwenstein

Geachte leden, Op maandag 20 november aanstaande organiseren wij in samenwerking met Partycentrum "De Lockhorst" weer een mosselavond voor u en uw eventuele partner. U heeft hiervoor in de mail een officiële uitnodiging ontvangen, wij stellen het op... Lees verder »

Manifest "Positiviteit anno Nu" Sliedrecht
17 november 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op vrijdag 17 november heeft Wethouder Visser het manifest "Positiviteit anno Nu'  ondertekend. Dit manifest zorgt voor meer positiviteit rondom de jeugd. Negatieve berichten zijn tegenwoordig het nieuws en het gesprek van de dag. Daarom heeft... Lees verder »

Groei startende ondernemers in Drechtsteden
17 november 2017 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

Afgelopen jaren forse groei startende ondernemers in de Drechtsteden, van zo'n 1.700 in 2012 naar meer dan 2.400 in 2016 aldus de cijfers van het Onderzoekscentrum Drechtsteden.  Lees verder »

Conjunctuurenquete NL
17 november 2017 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

Het ondernemersvertrouwen is volgens het OnderNemerSplein nog steeds op hoog niveau. Download de Conjunctuurenquête NL voor deze en meer verwachtingen en oordelen van ondernemers op https://t.co/1hJJu77FDx?amp=1 Lees verder »

Wethouder Hans Tanis bezoekt Verheij Infra
16 november 2017 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

Op woensdagmiddag 16 november bezocht wethouder Hans Tanis, samen met account-manager bedrijven Esther Smit, de locatie van Verheij Infra op de Kubus 9 te Sliedrecht. Daar vertelden directeur Dick Ruiter en financial controller Wout Molenaar de... Lees verder »

E-facturen Rijksoverheid?
16 november 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Leverancier van de Rijksoverheid? Bij nieuwe inkoopovereenkomst moet je e-factuur sturen. Dit kan op 3 manieren.... Lees verder »

Begroting gemeenteraad Sliedrecht
15 november 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Onlangs stelde de gemeenteraad Sliedrecht de begroting voor 2018 vast. Bekijk de begroting hier: sliedrecht.begrotingonline.nl/begroting-2018 Lees verder »

De bekendmakingen van de Gemeente Sliedrecht van 15 november 2017
15 november 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 15 november 2017. Lees verder op : https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZabkbhuJC_46-2017-11-15.pdf Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.