Nieuws

9 Nieuwe business challenges in KVK Addventured
17 april 2018 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

Wilt u met corporates om de tafel voor nieuwe business? Grote corporate organisaties zoeken de snelheid, creativiteit en oplossingsgerichtheid van ondernemers. Gaat u met hen in gesprek en wilt u samenwerken met uw droomklant? Het afgelopen jaar zijn... Lees verder »

Persbericht van de informateur
17 april 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Informateur Roel Augusteijn gaat komende week verder praten met de vertegenwoordigers van 4 partijen in Sliedrecht om te komen tot de vorming van een coalitie. Deze partijen zijn: SGP-Christenunie, PRO Sliedrecht, CDA en VVD:... Lees verder »

Samenwerken aan een bereikbaar Zuid-Holland
17 april 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Komend weekend zijn er wederom geplande wegwerkzaamheden op N915 en A15 i.v.m. onderhoud en renovatie. Lees verder op : https://ovdenoord.nl/media/1131/factsheet-n915.pdf Lees verder »

Wethouder Len van Rekom dient ontslag in
13 april 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Wethouder Len van Rekom heeft zijn ontslag ingediend bij de gemeenteraad. Dat besluit volgt op de raadsvergadering van 10 april over de vorming van een nieuw college. In het rapport van de informateur werden specifiek opmerkingen gemaakt over de... Lees verder »

Update inkoopkalender
12 april 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Hij staat weer online : een update van de inkoopkalender van de Gemeente Sliedrecht. Lees meer op: https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZmvbxlwJC_Inkoopkalender_Sliedrecht_editie_april-mei_2018.pdf Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 11 april 2018 op : https://t.co/C6IzOZy4OB?amp=1 Lees verder »

Agenda VSO goed gevuld!
7 april 2018 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

De toetreding van Natascha Honders tot het bestuur en haar inspanningen voor het aandachtsgebied 'Evenementen' heeft geleid tot een volle agenda! Er staat dit jaar zo'n beetje iedere maand een bijeenkomst gepland, kijk op de pagina 'agenda' wat er... Lees verder »

Drechtsteden zetten in op meer kwalitatieve duurzame woningen
4 april 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Drechtsteden zetten in op meer kwalitatieve duurzame woningen en gaan door met het GPR Gebouw-instrument (Gemeentelijke Praktijk Richtlijn). Lees meer op :... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 4 april 2018 op https://bit.ly/2IrVaX2 Lees verder »

Ondernemerscollege fiscale optimalisatie van uw vermogen
3 april 2018 Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen J.W. Stuij

Hoek en Blok organiseert op maandag 14 mei 2018 van 16.30-19.30 uur (inclusief maaltijd) een ondernemerscollege over fiscale optimalisatie van uw vermogen. Dit interactieve college is bestemd voor u als ondernemer. Neem u gerust een bevriende... Lees verder »

Nieuwe en gewijzigde regels
2 april 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Het 1e kwartaal van 2018 zit erop. Dit zijn de nieuwe en gewijzigde regels periode 2 januari t/m 1 april waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen :... Lees verder »

van Es architecten is op zoek naar jong talent
30 maart 2018 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij continu op zoek naar versterkingen voor ons jonge en enthousiaste team. Dit is ook de reden waarom wij ieder jaar een aantal plekken voor studenten reserveren die stage willen lopen. Als stagiaire ben... Lees verder »

Bano lanceert nieuw douchetoilet ‘Tripel B’ !
29 maart 2018 Bano Benelux BV K. Verhoef

Dé oplossing voor hygiënisch toiletgebruik Met de Tripel B introduceren we een gloednieuw douchetoilet. De slimste en duurzaamste technieken die ooit toegepast zijn bij een douchetoilet. Door de ergonomische bediening worden er dingen mogelijk die... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 28 maart 2018 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZsxoifwJG_13-2018-03-28.pdf Lees verder »

Rust binnen de gemeente ...
23 maart 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Aan het woord, Rita van Breugel, interim- gemeentesecretaris van de Gemeente Sliedrecht : http://hetkompassliedrecht.nl/lokaal/van-breugel-rust-terug-binnen-gemeente-407423 Lees verder »

Definitieve uitslag #GR18
23 maart 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Twee nieuwe partijen in de gemeenteraad: voorzitter van het Centraal Stembureau, burgemeester Bram van Hemmen heeft vrijdag 23 maart 2018 de definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Sliedrecht vastgesteld in een... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 21 maart 2018 op : https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZciescwJC_12-2018-03-21.pdf Lees verder »

Maak reclame op Sliedrecht24
19 maart 2018 Sliedrecht24 Peter Donk

Gezien worden? Gelezen? Dan plaats je een reclamebanner op Sliedrecht24.Inmiddels een begrip, onze nieuws- en sportberichten. Telkens het laatste nieuws uit Sliedrecht. Reclame maken op Sliedrecht kan d.m.v. een reclamebanner. Hier staat daarvoor... Lees verder »

Gebruikt u de meldlijn?
15 maart 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Schoon , heel en veilig ondernemen in Sliedrecht.. .. Daar horen gebreken en ongemakken in de openbare ruimte van uw werkomgeving niet bij. Valt u iets op, meld het dan meteen want zodat gezocht kan worden naar een oplossing. Een kleine moeite, maar... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 14 maart 2018 op : http://bit.ly/2paRLDW Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.