Nieuws

Nieuwe daklogo’s Nidec Sliedrecht
17 oktober 2017 Nidec Corné Leeuwis

Op het pand van Nidec Sliedrecht op het bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant (Kubus 155) zijn twee nieuwe daklogo’s geplaatst. Afgelopen februari heeft Nidec de bedrijven Control Techniques B.V. en Leroy-Somer B.V. overgenomen. Sinds februari is... Lees verder »

KNAP Automation officieel ASO dealer en Compentence Partner Center voor Nederland KNAP Automation is een jong bedrijf en heeft door de gedegen kennis van de ASO Safety producten de status van Competence Partner Center (CPC) behaald. Het bedrijf KNAP... Lees verder »

Een gastles of bedrijfsbezoek waardoor jongeren enthousiast worden over techniek, daarvoor is meer nodig dan passie voor je vak. Hoe speel je in op de belevingswereld en interesses van de leerlingen? Hoe spreek je hen aan in begrijpelijke taal? Hoe... Lees verder »

Gevolgen regeerakkoord voor ondernemers
12 oktober 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 11 oktober 2017. Lees meer op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZspwuttJwB_41-2017-10-11.pdf Lees verder »

Week van de veiligheid
9 oktober 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

T/m 15 oktober :  Week van de Veiligheid. Dit kun je zelf doen om criminaliteit te... Lees verder »

De geactualiseerde OCD-infographic Veiligheid Drechtsteden
9 oktober 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De geactualiseerde OCD-infographic Veiligheid! Met één klik op de knop het compacte overzicht op uw scherm. Linkop Onderzoekcentrum Drechtsteden: http://www.kerncijfers-drechtsteden.nl/jaar/2017/veiligheid/ Lees verder »

Drechtsteden energieneutraal vóór 2050
6 oktober 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit
Expositie tijdens Offshore Energy Exhibition
6 oktober 2017 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Door de organisatie van de Offshore Energy Exhibition 2017 op 10 en 11 oktober 2017 in de RAI Amsterdam zijn we gevraagd om een expositie te houden. Dit daar wij als één van de weinigen op ons vakgebied volledig Offshore gecertificeerd zijn. En... Lees verder »

Bekendmakingen Gemeente Sliedrecht van 4 oktober 2017
4 oktober 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 4 oktober 2017. Lees verder op : https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZctnlrtJC_40-2017-10-04.pdf Lees verder »

Boulevard voor woonbeleving
3 oktober 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

College van B&W: Met 'Boulevard voor Woonbeleving' naar subtop van Nederland Als het aan het college van B&W en de Vereniging Woonboulevard Sliedrecht ligt, ontwikkelt de Sliedrechtse Woonboulevard zich tot een 'Boulevard voor Woonbeleving'... Lees verder »

8 nieuwe websites en webshops opgeleverd in september
29 september 2017 Internetbureau AddVision Edwin van de Merbel

De zomervakantie ligt inmiddels ver achter ons. Tijdens de zomervakantie liggen werkzaamheden bij veel bedrijven op een iets lager pitje. Deze kans werd gepakt door een aantal van onze klanten om hun nieuwe website of webshop af te ronden. Het... Lees verder »

Verhoef nu ook actief in de retail business.
27 september 2017 Verhoef Elektr.Install.Bedrijf B.V., Siegfried Eilbracht

Verhoef nu ook actief in de retail business. Winkel op de Kerkbuurt renoveren in Sliedrecht Lees verder »

Bekendmakingen Gemeente Sliedrecht van 27 september 2017
27 september 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 27 september 2017 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZwwfnotJC_39-2017-09-27.pdf  Lees verder »

Werkzaamheden KPN Netwerk NL op Nijverwaard
26 september 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

‪KPNNetwerkNL vernieuwt stap voor stap het netwerk op bedrijventerrein Nijverwaard. Meer info op : https://www.sliedrecht.nl/sliedrecht-onderneemt/nieuws-voor-ondernemers/stap-voor-stap‬ Lees verder »

New Digital Trust Centre
25 september 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Vanuit het ministerie van Economische Zaken .... Nieuw Digital Trust Centre geeft ondernemers advies over cybersecurity. Lees meer op :... Lees verder »

Save the date: 27 oktober 2017 Regionaal netwerk-event !!
22 september 2017 VSO Sliedrecht Koos Leeuwenstein

Op vrijdag 27 oktober 2017 organiseert de VSO in samenwerking met Grand Cafe Spek & Bonen een groots regionaal netwerk-event in de tent op het Burg. Winklerplein met een 'Bayerns' tintje.  Een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en... Lees verder »

Hoe duurzaam zijn wij als ondernemers? (enquête)
22 september 2017 VSO Sliedrecht Koos Leeuwenstein

De gemeente Sliedrecht is bezig met het ontwikkelen van een duurzaamheidsvisie. Deze visie wil de gemeente graag met inbreng van haar inwoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers vormgeven. U kunt een bijdrage leveren door enkele vragen... Lees verder »

Vacatures van Es architecten
22 september 2017 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

Ben je of ken je iemand die op zoek is naar een uitdagende baan bij een groeiend, dynamisch architectenbureau? Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij versterking voor ons jong en enthousiast team: - projectengineer / BIM modelleur -... Lees verder »

Stimuleringsfonds Arbeidsmarkt steunt lokale werkgeversinitiatieven
21 september 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De Nederlandse economie groeit en ook in de Drechtsteden zijn er weer volop banen. Werkgevers hebben zelfs moeite hun vacatures te vervullen. Toch zijn er ook nog steeds veel mensen voor wie het lastig is om een baan te vinden of te behouden. Het... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.