Nieuws

Doe Dag Alblasserwaard On Stage 2018 weer een groot succes
15 februari 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

In vervolg op Alblasserwaard On Stage vond op donderdag 15 februari de On Stage Doe Dag plaats. Honderden leerlingen van het Griendencollege, Calvijn CS De Hoven en het Wellantcollege De Bossekamp gingen op pad om werkbezoeken af te leggen bij de... Lees verder »

Conjunctuurenquete NL
15 februari 2018 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

Een tekort aan arbeidskrachten blijkt voor veel bedrijven in toenemende mate een belemmering. Download Conjunctuurenquête NL op http://bit.ly/2HiIYZ0 Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 14 februari 2018 op : https://t.co/SnMwz8qszT?amp=1 Lees verder »

Ons zusterbedrijf Bapri gaat samenwerken met Officious
12 februari 2018 Bano Benelux BV K. Verhoef

Bapri uit Sliedrecht en Officious uit Papendrecht gaan met ingang van 1 februari 2018 een intensieve samenwerking aan. Doel van beide partijen is om elkaar aan te vullen en te versterken. Bapri is een jonge en snelgroeiende projectinrichter die zich... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 7 februari 2018 op : https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZmqzwmvJI_06-2018-02-07.pdf Lees verder »

Het verbinden van de drie O's is voor iedere regio van essentieel belang. Zeker ook voor Sliedrecht is het voor bedrijven van belang om te investeren in toekomstige werknemers. Het prachtige Beroepenfeest van Alblasserwaard On Stage gisteren is daar... Lees verder »

Wordt uw Sliedrechtste Onderneming de winnaar van 2018?
6 februari 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Wordt uw Sliedrechtse bedrijf de winnaar van de Innovation Award 2018 en volgt u IV Infra en   Cofano op? https://www.sliedrecht.nl/sliedrecht-onderneemt/nieuws-voor-ondernemers/wordt-uw-sliedrechtse-bedrijf-de-winnaar-van-2018... Lees verder »

Verbouwing Burch- en Bylandtzaal
6 februari 2018 Partycentrum de Lockhorst A. van den Nieuwendijk

Gisteren, 5 februari 2018, is de verbouwing van de Burch- en Bylandtzaal gestart! De verbouwing wordt uitgevoerd door '360 Design Group' uit Sliedrecht. De zalen worden gemoderniseerd en krijgen een uitstraling die past bij 2018. De bijgevoegde... Lees verder »

KNAP Automation (de officiële ASO dealer/CPC van Nederland) en ASO Safety solutions zijn inmiddels alweer bijna een jaar samen actief. Samen hebben ze reeds diverse veiligheidsoplossingen gerealiseerd en wordt er alweer aan diverse nieuwe klant... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 31 januari 2018 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZstlekvJE_05-2018-01-31.pdf Lees verder »

Vanuit het KVO: de brandweercijfers
29 januari 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Vanuit het KVO brandweerman Leo de Waal aan het woord met actuele cijfers voor Sliedrecht en meer informatie over brandveiligheid : https://www.sliedrecht.nl/sliedrecht-onderneemt/nieuws-voor-ondernemers/vanuit-het-kvo-de-brandweercijfers‬ Lees verder »

De gemeentepagina van 24 januari 2018
24 januari 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 24 januari 2018 op : https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZwcgyhvJC_04-2018-01-24.pdf Lees verder »

Vacatures van Es architecten
22 januari 2018 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

Ben je of ken je iemand die op zoek is naar een uitdagende baan bij een groeiend, dynamisch architectenbureau? Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij versterking voor ons jong en enthousiast team: - projectengineer / BIM modelleur -... Lees verder »

Bekijk hier de presentatie van Zon op Bedrijfsdaken
18 januari 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op 17 januari jongstleden gaven Janine Paulusse en Corné Zwarteveld van Econnetics in een zeer goed gevulde zaal op Partycentrum de Lockhorst de presentatie Zon op Bedrijfsdaken Sliedrecht voor een kleine vijftigtal aanwezigen.  Heeft u... Lees verder »

De "Baggerjungle"
18 januari 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

'Baggerjungle' is de nieuwe naam voor de speelplaats in (het Recreatief Knooppunt) Sliedrecht Buiten. avontuurlijke speeltuin: een vuurtoren, een (speel)baggerschip, een kabelbaan, picknicktafels, kano's en een survivaldeel. Lees meer op... Lees verder »

Strengere controle op de zorgplicht energiebesparing
18 januari 2018 Tienmorgen Advies Edwin Boerman

De media staat de laatste maanden vol met het thema energiebesparing en CO₂-reductie. Onze totale besparing blijft ver achter bij de ambitie die is uitgesproken in het Energieakkoord. Er moet volgens de politiek nu echt wat gaan veranderen. Als... Lees verder »

Succesvolle Informatiebijeenkomst Alblasserwaard On Stage
17 januari 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op dinsdagmiddag 16 januari jongstleden werd voor alle betrokken Alblasserwaard On Stage- deelnemers  een informatiebijeenkomst gegeven. De zeventig deelnemers - waaronder ook veel Sliedrechtse bedrijven- hoorden van projectleider Hanneke Salm wat... Lees verder »

Het Gemeentenieuws van 17 januari 2018
17 januari 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 17 januari op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZkkasfvJC_03-2018-01-17.pdf Lees verder »

Grootste Windmolenpark in opdracht
16 januari 2018 Foto Van der Kloet René van der Kloet

We zijn er trots op dat we net het grootste windmolenpark van Europa in opdracht hebben gekregen om vast te leggen op foto en video. Het wordt ons 8e windmolenpark en hebben op dit moment nog 2 stuks onder handen in België en Duitsland. Hiervoor... Lees verder »

Kansrijk Sliedrecht
16 januari 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Inwoners van de gemeente Sliedrecht krijgen de kans lokaal een eenjarige mbo-opleiding te volgen aan het ROC Da Vinci College. Het collegegeld en de boeken neemt de gemeente voor haar rekening. Het college heeft ingestemd met de start van het project... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.