Feedback?
Ziet u een probleem op de website? Meld dat dan hier:

Melding bug
 
 
 
 

 

Nieuws

Ontslagrecht
19 juni 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Sinds 1 juli 2015 is het ontslagrecht eenvoudiger, sneller en minder kostbaar. Het nieuwe ontslagrecht geldt bij ontslagprocedures die op of na 1 juli 2015 zijn gestart. De nieuwe regels gelden ook voor tijdelijke arbeidsovereenkomsten die op of na 1... Lees verder »

Veel nieuwe gezichten op succesvol netwerkevent
17 juni 2017 VSO Sliedrecht Caroline Voorbergen

Het netwerkevent dat de VSO maandagavond 12 juni hield in De Lockhorst was een groot succes. De bijeenkomst werd goed bezocht door leden én vooral ook door niet-leden waardoor de aanwezigen met veel nieuwe gezichten kennis konden maken. "We hebben... Lees verder »

Van Es Archiecten kiest voor Cofano's Plantool
16 juni 2017 Cofano Software Koos Leeuwenstein

Ook Van Es Architecten gaat aan de slag met de PlanTool van Cofano! “Met de PlanTool van Cofano hebben wij altijd overzicht op onze lopende en verwachte projecten. Zo kunnen wij nu heel gemakkelijk zien of we beschikken over de benodigde capaciteit... Lees verder »

Open showroomdag was een groot succes!
15 juni 2017 Den Besten B.V. Renée Westrik

Ook zo benieuwd  naar de nieuwe trends, thema’s en geschenkartikelen? Kom je ideale eindejaarsgeschenk uitzoeken in onze showroom en maak  een afspraak met een van onze kerstspecialisten, bel 0184-611628 of mail naar info@denbesten.nlLees verder »

IV-Infra wint Innovation Award ZHZ 2017
15 juni 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Woensdagavond 14 juni heeft de jury van de Innovation Award ZHZ 2017 uit tien inzendingen het Sliedrechtse bedrijf Iv-Infra uitgeroepen tot winnaar. Iv-Infra deed mee met de innovatie proefbelasting. Iv-Infra, gevestigd in Sliedrecht, is een... Lees verder »

Opening nieuwe hoofdkantoor Alblasserdam
13 juni 2017 Raaak Personeel Natascha Honders

Onlangs is ons hoofdkantoor verhuisd in Alblasserdam. Dit is niet onopgemerkt gebleven omdat RAAAK goed in beeld is langs de A15!  Het is een mooi pand waar wij trots op zijn en we willen dit graag aan iedereen laten zien! Daarom hierbij mijn... Lees verder »

Techniekroute Sliedrecht 2018
13 juni 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

"Als de drie O's van Onderwijs, Ondernemers en Overheid samen werken, gebeuren er mooie dingen  ....."  ( Bron: Hillebrand Bearda , Techniekroute Papendrecht, de Lage Waard)   Het verbinden van de drie O's is voor iedere regio van essentieel... Lees verder »

LED energie besparen
12 juni 2017 Verhoef Elektr.Install.Bedrijf B.V., Siegfried Eilbracht

Voor een VVE in het centrum van Sliedrecht mogen we alle PL armaturen, in de entree vervangen naar LED armaturen! voor meer informatie www.verhoef-etb.nl Lees verder »

Kies voor zuinig en verdien het terug
12 juni 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Bedrijven kiezen steeds vaker voor zuinige en elektrische voertuigen. Dit zijn grote investering die zich snel terugverdienen. Maar wist u dat ook zonder te investeren al kan worden bespaard op het wagenpark? Met een zuinige rijstijl kunt u 5 tot 10%... Lees verder »

Provincie investeert 30 miljoen in aanpak files A15
9 juni 2017 VSO Sliedrecht Caroline Voorbergen

De Provincie Zuid-Holland wil 30 miljoen euro investeren in het verbeteren van de doorstroming op de A15. Twee miljoen daarvan gaat al naar de extra rijstroken tussen Papendrecht en Sliedrecht. De minister van Infrastructuur en Milieu heeft voor de... Lees verder »

TIP: stuur het KVO- B certificaat naar uw verzekeraar
9 juni 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De vier bedrijventerreinen in Sliedrecht ( Kerkerak, Nijverwaard/ Woonboulevard, Stationspark en het Noord-Oost-Kwadrant) hebben op 24 mei het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen van KIWA Nederland ontvangen. Het certificaat is tot 24 mei 2020... Lees verder »

De multisites van Baars Verzekeringen
9 juni 2017 Internetbureau AddVision Edwin van de Merbel

Websites die regelmatig op zwart gingen en constant onderhevig waren aan gebrekkige updates. De oude websites waren hard aan vervanging toe. Baars Verzekeringen leerden we kennen door Hoogwerker Verzekeren. In 2016 hebben we een nieuwe website... Lees verder »

Herinnering netwerkevent 12 juni
9 juni 2017 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

Heeft u zich al opgegeven voor 12 juni? Het komt geregeld voor dat we niet weten wat Sliedrecht allemaal te bieden heeft. Wat voor soort bedrijven zijn er eigenlijk in Sliedrecht gevestigd? Kunnen we iets voor elkaar betekenen? Kunnen we 'samen... Lees verder »

7 typen social media-gebruikers (en hun gebruiksaanwijzing)
9 juni 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De ene social media-gebruiker is de andere niet. Er zijn mensen die een profiel aanmaken om vooral andere mensen of organisaties te volgen, terwijl anderen zich juist graag laten horen. Iedere fan of volger kan van waarde zijn voor jouw online... Lees verder »

Laat je zien op Late Summer Fair
8 juni 2017 VSO Sliedrecht Caroline Voorbergen

Op zaterdag 9 september 2017 vindt de achtste Late Summer Fair plaats op Kerkbuurt-West. De fair groeide in die jaren uit tot een evenement waarbij niet alleen gezelligheid voorop staat maar ook het netwerken: zien en gezien worden. Een uitgelezen... Lees verder »

Werkzaamheden trottoirs Stationsweg
6 juni 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Maandag 12 juni 2017 starten de werkzaamheden aan de trottoirs van de Stationsweg tussen de rotonde Thorbeckelaan/Deltalaan en het Stationsplein. Zoals bekend worden de trottoirs herbestraat en inritten aangelegd. Kijk... Lees verder »

Bekendmaking : wegafzetting Hoofweg Prickwaert
6 juni 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

In verband met herstratingswerkzaamheden is de Hoofdweg Prickwaert in drie fases afgesloten voor al het verkeer. Fase 1: van maandag 12 tot vrijdag 16 juni: Prickwaert 2 t/m 32 even en 1 t/m 49 is nog te  bereiken via de normale route. Al de andere... Lees verder »

Gezocht : ondernemers met een groot hart
6 juni 2017 Gemeente Sliedrecht E. Smit

In het kader van vernieuwend ondernemen in Sliedrecht deze keer in UITGELICHT de Stichting Creatief Centrum Sliedrecht. De Stichting Creatief Centrum Sliedrecht (afgekort SCCS) is ontstaan uit het creatieve brein van Sliedrechts kunstenaar Johan... Lees verder »

Inschrijven Netwerkbijeenkomst 12 juni
4 juni 2017 VSO Sliedrecht Koos Leeuwenstein

Op 12 juni organiseren wij het Netwerkevent ‘Samen Slimmer ondernemen’ Tijdens deze evenement willen wij vooral proberen om de Sliedrechtse ondernemers met elkaar in contact te brengen om elkaar (beter) te leren kennen. Wilt u hier aan deelnemen?... Lees verder »

Herinnering: Netwerkbijeenkomst 12 juni
4 juni 2017 VSO Sliedrecht Koos Leeuwenstein

‘Samen Slimmer Ondernemen !’ Dit is het motto van de VSO en wij willen dit kracht bijzetten door het organiseren van een netwerkevent voor alle Sliedrechts ondernemers.   Op 12 juni organiseren wij het Netwerkevent ‘Samen Slimmer ondernemen’... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.