Feedback?
Ziet u een probleem op de website? Meld dat dan hier:

Melding bug
 
 
 
 

 

Agenda

DatumSoort bijeenkomstLocatie
16-09-'16Jaarlijks uitjeVerrassing
26-09-'16KenniscarrouselPartycentrum "De Lockhorst"
Okt. '16Bedrijfsbezoek 
24-10-'16Mosselen etenPartycentrum "De Lockhorst"
Nov. '16BedrijfsbezoekPellikaan’s Verpakkingen
14-11-'16Business Event AlblasserwaardPartycentrum "De Lockhorst"
16-12-'16Eindejaarsborrel"The Candlelight"


Weet u informatie die hier zeker niet mag ontbreken? Mail het dan naar redactie@vso-sliedrecht.nl

5 tips voor het bedenken van nieuwe content
28 juli 2016 Internetbureau AddVision Dirk van Vuren

Heb jij al last van een writers-block voor je begint met schrijven voor je website? Je bent niet de enige. Het bedenken waarover je gaat schrijven, is één van de lastigste dingen. Laat je niet langer weerhouden door gebrek aan inspiratie. Google is... Lees verder »

Kent u als VSO-lid de weg naar het MKB-katalysatorfonds?
27 juli 2016 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De Drechtsteden hebben € 500.000 gereserveerd voor het stimuleren van innovaties in de (maritieme) maakindustrie. Ook voor de VSO-leden is dit mogelijk interessant. Hebben jullie als MKB-bedrijf een vernieuwend idee en bent u op zoek naar extra... Lees verder »

'Eigen netwerk cruciaal bij acquisitie'
26 juli 2016 VSO Sliedrecht Caroline Voorbergen

Juist het eigen netwerk is cruciaal voor het leggen van nieuwe bedrijfscontacten. Dat concludeert adviesbureau 1 OCEAN, dat onderzoek deed in opdracht van DEAL! Drechtsteden, het economisch acquisitieloket voor de regio. ,,Het eigen netwerk moet dus... Lees verder »

ZonNL zoekt voor een project een gebruikte trafo 1000 kVA, 13000/ 420 kV, zoals deze in het Stedin-net gebruikt kan worden. Het betreft een nieuw te bouwen project in Gorinchem. Bij voorkeur met trafohuis, echter dat kan ook ergens anders heen. Dat... Lees verder »

Jouw YouTube video moet je gezien hebben, toch!?
22 juli 2016 Internetbureau AddVision Dirk van Vuren

Verhoog daarom je vindbaarheid met ondertiteling. Hierdoor zal Google je video vaker laten zien in de resultaten van Google. Op onze website leggen we stap voor stap uit hoe je dit kunt doen. Ga naar:... Lees verder »

Mismatch op arbeidsmarkt Drechtsteden
22 juli 2016 VSO Sliedrecht Caroline Voorbergen

De regio Drechtsteden heeft een arbeidsmarkt met twee gezichten. Er is een tekort aan hoger opgeleide werknemers in de techniek en de zorg, terwijl ook een grote groep mensen aan de kant staat. Dat concludeert onderzoeksbureau Panteia, dat op verzoek... Lees verder »

Royal IHC en Netics gaan partnerschap aan
19 juli 2016 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Royal IHC en NETICS, een ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van bouwen met baggerspecie, hebben een partnerschap gesloten. NETICS is een expert in ‘building with nature’ en ontwerpt innovatieve waterbouwkundige constructies van... Lees verder »

Regio Drechtsteden draagt 45.000 euro bij aan de internationale lancering van 'Drecht Cities Maritime Delta'. Ook Werkgevers Drechtsteden en diverse bedrijven verlenen hun medewerking aan de campagne, die gericht is op de internationale maritieme en... Lees verder »

Bulgaarse minister van Economie bezoekt Drechtsteden
13 juli 2016 VSO Sliedrecht Caroline Voorbergen

Op donderdag 27 oktober bezoeken de Bulgaarse minister van Economie, de burgemeester van Varna en ruim twintig Bulgaarse maritieme bedrijven de Drechtsteden. Zij maken kennis met maritieme bedrijven in onze regio tijdens een Nederlands-Bulgaars... Lees verder »

Drechtsteden geselecteerd als pilot voor duurzame energie
13 juli 2016 VSO Sliedrecht Caroline Voorbergen

De regio Drechtsteden is door het Rijk, de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), het Interprovinciaal Overleg (IPO) en de Unie van Waterschappen geselecteerd voor een pilot duurzame energie. Ook energiepartners, kennisorganisaties en... Lees verder »

blauwe Wijn
8 juli 2016 Art & Flowers/Wijn & Meer A.G.J. Kooring

De Zomerhit van 2016 nu verkrijgbaar bij Wijn & Meer Bleu Passion, de Blauwe Chardonnay uit Spanje... Lees verder »

Cofano organiseert Summer School Sessions
8 juli 2016 Cofano Software Koos Leeuwenstein

Cofano heeft op 6 juli 2016, samen met RASCI methode BV, de eerste Summer School Session georganiseerd. In de vertrekhal in Rotterdam hebben, onder het thema "Ondernemers leren van Ondernemers" de deelnemers ervaringen uitgewisseld met betrekking... Lees verder »

Nog een Windmolenpark in opdracht.
8 juli 2016 Foto Van der Kloet René van der Kloet

van der Kloet Foto & Videoproducties heeft opnieuw de opdracht verkregen om het gehele proces van fabricage tot installeren van een windmolenpark op foto en video vast te leggen. De eerste opnamen worden eind volgende week in Spanje gemaakt en er... Lees verder »

Certificaten Rabo miniMaster uitgereikt
7 juli 2016 Rabobank Merwestroom Stefanie Kooijman

In samenwerking met de Rabo Ondernemers Academie heeft Rabobank Merwestroom afgelopen maanden acht inspirerende en leerzame masterclasses verzorgd. De deelnemers hebben de miniMaster deze week afgerond en hebben hun certificaat tijdens een... Lees verder »

#Rabokano in vaarroutenetwerk Den Hâneker
7 juli 2016 Rabobank Merwestroom Stefanie Kooijman

Den Hâneker zet zich al meer dan 20 jaar in voor natuur, landschap en het bevorderen van het plattelandstoerisme in de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Rabobank Merwestroom en Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden willen organisaties die zich... Lees verder »

Nieuwe Riveer app maakt digitaal betalen mogelijk
7 juli 2016 Rabobank Merwestroom Stefanie Kooijman

Op 24 juni is de nieuwe app van Riveer gelanceerd. De app is door onder andere vijf lokale Rabobanken gesponsord: Alblasserwaard Vijfheerenlanden, Altena, Bommelerwaard, Merwestroom en West-Betuwe. De Riveer App biedt de vele reizigers een schat aan... Lees verder »

Rabo fietstocht wederom een succes
7 juli 2016 Rabobank Merwestroom Stefanie Kooijman

Ruim 900 leden van Rabobank Merwestroom hebben op zaterdag 2 juli genoten van een prachtige fietstocht door het vernieuwde Nationaal Park De Biesbosch. Gelukkig viel het reuze mee met de voorspelde buien en konden de deelnemers zelfs nog genieten van... Lees verder »

Vooraankondiging 27 oktober Nederlands-Bulgaars businessforum
6 juli 2016 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Van 26 tot 28 oktober bezoeken minstens twintig aan de maritieme industrie gerelateerde Bulgaarse bedrijven de Drechtsteden. Gedurende dit bezoek kunt u op 27 oktober kennis maken met deze bedrijven tijdens een Nederlands- Bulgaars businessforum en... Lees verder »

Maritime Innovation Experience 2016
4 juli 2016 VSO Sliedrecht Caroline Voorbergen

Ontmoetingen, inspiratie en kennisuitwisseling tussen maritiem-technische bedrijven en studenten, dat is de Maritime Innovation Experience. De vijfde editie van dit event vindt dit jaar plaats op donderdag 3 november in de Duurzaamheidsfabriek in... Lees verder »

Drechtsteden en bedrijfsleven zetten stappen voor betere bereikbaarheid
4 juli 2016 VSO Sliedrecht Caroline Voorbergen

Op de bijeenkomst Bereikbare Drechtsteden op 30 juni bij Unit4 in Sliedrecht zijn stappen gezet op het gebied van bereikbaarheid, mobiliteit en duurzaamheid in de Drechtsteden. Zo tekenden 25 partijen uit het bedrijfsleven een intentieverklaring voor... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.