Feedback?
Ziet u een probleem op de website? Meld dat dan hier:

Melding bug
 
 
 
 

 

Agenda

DatumSoort bijeenkomstLocatie
16-09-'16Jaarlijks uitjeMaasvlakte
26-09-'16KenniscarrouselPartycentrum "De Lockhorst"
Okt. '16Bedrijfsbezoek 
24-10-'16Mosselen etenPartycentrum "De Lockhorst"
Nov. '16BedrijfsbezoekPellikaan’s Verpakkingen
14-11-'16Business Event AlblasserwaardPartycentrum "De Lockhorst"
16-12-'16Eindejaarsborrel"The Candlelight"


Weet u informatie die hier zeker niet mag ontbreken? Mail het dan naar redactie@vso-sliedrecht.nl.

Op 30 augustus informeert de heer F.B. Vd Koelen - directeur Merwedelingelijn Beheer- u graag uitgebreid over de exacte planning en omleidingroutes. U bent tussen 12.00 en 14.00 uur welkom in het CMJV-gebouw aan de Statuonsweg 29. Diezelfde avond is... Lees verder »

Inbraak alarm installatie
19 augustus 2016 Verhoef Elektr.Install.Bedrijf B.V., Siegfried Eilbracht

Ook voor een inbraak alarm installatie kunt u bij ons terecht.Bel Verhoef Elektrotechniek; 0184-413073.https://youtu.be/tcsPTqPwqgQ Lees verder »

Uitnodiging 15/9 : innovatie en reshoring 2.0
19 augustus 2016 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Geachte heer/mevrouw, Onderzoeken geven aan dat er de komende jaren kansen liggen in de (maritieme) maakindustrie voor economische groei en werkgelegenheid. Technologische en sociale innovaties leiden tot nieuwe en verbeterde producten en maken het... Lees verder »

De nieuwe Volkswagen Up! bij Ames
18 augustus 2016 Ames autobedrijf B.V. G. den Dunnen

De nieuwe Volkswagen up! wordt zaterdag 27 augustus a.s. bij Ames Autobedrijf geïntroduceerd. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Dordrecht, Ridderkerk, Sliedrecht en Oud-Beijerland. Bekijk onze preview video van de nieuwe up! (en... Lees verder »

Mechanische ventilatie bij gifwolk
18 augustus 2016 Verhoef Elektr.Install.Bedrijf B.V., Siegfried Eilbracht

Bediening Op Afstand van Ventilatie!!! Wie schakelt uw mechanische ventilatie bij een brand of gifwolk? Gebouwen zijn vaak voorzien van een centraal geregelde ventilatie en kunnen vaak alleen door 1 persoon worden geschakeld. Wij kunnen dit voor u... Lees verder »

MuziekFestival Sliedrecht 2016
12 augustus 2016 Candlelight D. Speksnijder

Muziekcafé Candlelight en voetbal vereniging Sliedrecht organiseren in 2016 weer ‘Muziek Festival Sliedrecht’Op zaterdag 17 september, in- en rondom de kantine van VV Sliedrecht. Dit jaar voor 1000 man! Een spetterende show met André Hazes Jr,... Lees verder »

NEN3140 controle Elektrische installatie
12 augustus 2016 Verhoef Elektr.Install.Bedrijf B.V., Siegfried Eilbracht

Heeft u uw elektrische installatie al laten controleren volgens de NEN3140? Vele bedrijven en organisaties niet. Door deze verplichte controle te laten uitvoeren verkleint u de kans op o.a brand in uw bedrijfspanden. Veel verzekeraars vragen naar... Lees verder »

Cofano sluit Service Level Agreement af met ALE Heavylift
11 augustus 2016 Cofano Software Koos Leeuwenstein

Afgelopen week hebben Cofano en ALE Heavylift een SLA afgesloten met betrekking tot  onze applicatie "Cofanoblue": ons Kwaliteits- en Risicomanagement Systeem. Via deze overeenkomst verlenen wij 24/7 ondersteuning voor 11 business unit van ALE... Lees verder »

Gezocht: Studenten met als hobby programmeren
11 augustus 2016 Cofano Software Koos Leeuwenstein

Wij zijn op zoek naar studenten die een bijbaantje zoeken voor 1 a 2 dagen in de week. Je wordt onderdeel van een enthousiast team en wordt gevraagd om al je talenten in te zetten om zeer innovatieve software te ontwikkelen. Interesse? Bel ons voor... Lees verder »

NIEUW! 4K 360 graden videocamera service
10 augustus 2016 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Nog een paar dagen wachten en dan is onze nieuwe 4K 360 graden videocamera binnen. Voor alle doeleinden te gebruiken en uitermate geschikt voor in- en exterieurs van gebouwen - schepen en noem maar op. Weer een extra service die wij op 4K technology... Lees verder »

Van VAR naar DBA
10 augustus 2016 Covebo Uitzend Bureau R. van Harten

Wij kunnen u ontzorgen in het werken met zzp'ers. Ik kom graag bij u langs om uit te leggen wat voor oplossing Covebo hiervoor heeft. Via de volgende link vind u meer informatie http://www.covebo.nl/1930545/Oplossing-VAR-DBA.html Indien er vragen... Lees verder »

Onderhoud Wilhelminabrug te Deventer in opdracht ...
9 augustus 2016 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Wij van van der Kloet Foto & Videoproducties gaan de werkzaamheden in beeld brengen, zowel foto en video van schilder- en herstelwerkzaamheden aan de Wilhelminabrug te Deventer. Tevens wordt er een deel van het betonnen brugdek vervangen. Ook de... Lees verder »

Gezocht: junior loonadviseur
4 augustus 2016 Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen J.W. Stuij

 Bij Hoek en Blok houden we van teamwork. Want in multifunctionele teams met onze accountants, fiscalisten, juristen en personeels- en loondeskundigen bereiken we de beste resultaten voor onze klanten. Ter uitbreiding op de loonadministratie zijn... Lees verder »

WSB Solutions en FC Dordrecht verlengen sponsorcontract
4 augustus 2016 WSB Solutions Leon Oudijn

Ook komend voetbalseizoen blijft WSB Solutions uit Hardinxveld-Giessendam sponsor van FC Dordrecht. Als lid van de Business Club en als sponsor blijft het IT-bedrijf de club uit de Jupiler League steunen en verzorgt het ook komend jaar de... Lees verder »

5 tips voor het bedenken van nieuwe content
28 juli 2016 Internetbureau AddVision Dirk van Vuren

Heb jij al last van een writers-block voor je begint met schrijven voor je website? Je bent niet de enige. Het bedenken waarover je gaat schrijven, is één van de lastigste dingen. Laat je niet langer weerhouden door gebrek aan inspiratie. Google is... Lees verder »

Kent u als VSO-lid de weg naar het MKB-katalysatorfonds?
27 juli 2016 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De Drechtsteden hebben € 500.000 gereserveerd voor het stimuleren van innovaties in de (maritieme) maakindustrie. Ook voor de VSO-leden is dit mogelijk interessant. Hebben jullie als MKB-bedrijf een vernieuwend idee en bent u op zoek naar extra... Lees verder »

'Eigen netwerk cruciaal bij acquisitie'
26 juli 2016 VSO Sliedrecht Caroline Voorbergen

Juist het eigen netwerk is cruciaal voor het leggen van nieuwe bedrijfscontacten. Dat concludeert adviesbureau 1 OCEAN, dat onderzoek deed in opdracht van DEAL! Drechtsteden, het economisch acquisitieloket voor de regio. ,,Het eigen netwerk moet dus... Lees verder »

ZonNL zoekt voor een project een gebruikte trafo 1000 kVA, 13000/ 420 kV, zoals deze in het Stedin-net gebruikt kan worden. Het betreft een nieuw te bouwen project in Gorinchem. Bij voorkeur met trafohuis, echter dat kan ook ergens anders heen. Dat... Lees verder »

Jouw YouTube video moet je gezien hebben, toch!?
22 juli 2016 Internetbureau AddVision Dirk van Vuren

Verhoog daarom je vindbaarheid met ondertiteling. Hierdoor zal Google je video vaker laten zien in de resultaten van Google. Op onze website leggen we stap voor stap uit hoe je dit kunt doen. Ga naar:... Lees verder »

Mismatch op arbeidsmarkt Drechtsteden
22 juli 2016 VSO Sliedrecht Caroline Voorbergen

De regio Drechtsteden heeft een arbeidsmarkt met twee gezichten. Er is een tekort aan hoger opgeleide werknemers in de techniek en de zorg, terwijl ook een grote groep mensen aan de kant staat. Dat concludeert onderzoeksbureau Panteia, dat op verzoek... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.